تبلیغات
راهنمای خرید سوپر مارکت - زیتون شانس

به نام یزدان

راهنمای خرید سوپر مارکت
درود بر شما  به   راهنمای خرید سوپر مارکت  خوش آمدید


¿زیتون شانس
سه شنبه 22 آبان 1386

درمانگری به نام زیتون




زیتون، نقرس و رماتیسم را درمان می كند. برگ زیتون درمان كننده فشار خون و زخم های عفونی است. شرابه ای قندی به نام مان زیتون از ساقه این درخت ترشح می شود كه مصرف خوراكی دارد. پوست و برگ درخت زیتون دارای خاصیت تب بر می باشد. همچنین برگ زیتون حاوی گلیكوزید، مواد قندی، مواد تلخ، كلروفیل، اسید گالیك، تانن، موم و مانیت می باشد.
    روغن زیتون سلامت شریان ها را تأمین می كند. كلسترول بد (LDL) را كاهش می دهد. مانع رسوب پلاك ها در جدار شریان و در نتیجه مانع تنگ شدن شریان ها می شود، قند خون را تنظیم می كند، آنتی اكسیدانی قوی است و برای كاهش ابتلابه سرطان و بیماری های قلبی مؤثر می باشد.
    روغن زیتون سوزش و درد ناشی از سوختگی را تسكین داده، از بروز تاول جلوگیری می كند. كمپرس پوست در مورد آفتاب زدگی، سرمازدگی، گزش مار و حشرات با روغن زیتون سبب تسكین درد و سوزش و التیام می شود. همچنین ماساژ پوست با روغن زیتون تعرق زیاد را كاهش می دهد. این در حالی است كه ماساژ سر با روغن زیتون سبب تقویت پوست و مو گشته، شوره سر را برطرف می سازد. چند قطره روغن زیتون سریعاً خارش و سوزش چشم را تسكین داده و آبریزش چشم را برطرف ساخته و قوه بینایی را تقویت می كند. مخلوط مساوی روغن زیتون و گلیسرین نیز نقش مفیدی در معالجه پوست پای ترك خورده دارد.

    نگهداری روغن زیتون


 

   تخریب روغن زیتون از فروشگاه ها شروع می شود زیرا حرارت و نور بزرگ ترین دشمنان روغن زیتون هستند.
    از خرید روغن هایی كه در بطری یا بسته بندی های شفاف عرضه می شود یا در ویترین مغازه ها در معرض نور قرار دارند خودداری كنید. بعد از خرید در منزل، آن را در جای خنك و تاریك قرار دهید تا در معرض نور و حرارت نباشد.
    برای مثال روغن زیتون را در كمدهای پایین و دور از گرمای اجاق گاز نگهداری كنید و درب آن را بلافاصله بعد از مصرف محكم ببندید، زیرا روغن زیتون به شدت بو و مزه غذاهای دیگر را جذب می كند و در اثر تماس با اكسیژن هوا به شدت فاسد می شود. در صورتی كه شما این مراقبت های ساده را انجام دهید روغن زیتون به مدت طولانی قابل نگهداری خواهد بود. خصوصیات مختلف این روغن در اثر گذشت زمان تغییر می كند، بنابراین روغن هایی را كه بیشتر از 2سال از تاریخ تولید آنها گذشته، خریداری نكنید.
    اگر مایلید كه از این روغن برای سرخ كردن استفاده كنید سعی كنید حتماً نوع تصفیه شده آن كه نقطه دود بالایی دارد استفاده شود، زیرا به راحتی نمی سوزد.
    اگر برای سرخ كردن به درجه حرارت های بالانیازمندید بهتر است از روغن مخصوص سرخ كردن استفاده كنید و بعد به آن روغن زیتون خالص بیافزایید و در این صورت مطمئن باشید كه روغن زیتون تمام خواص خود را حفظ می كند. به شما توصیه می شود كه این روغن را وارد رژیم غذایی روزانه تان كنید، زیرا این روغن جذب غذا نشده و غذا را ترد و خوشمزه تر می كند.

    آیا روغن زیتون ضرر نیز دارد؟


    روغن زیتون برای هیچ كس مضر نیست و همه افراد می توانند از آن استفاده كنند. فقط خورد میوه تازه و یاقوتی آن معده را سست می كند و ممكن است تهوع و استفراغ به دنبال داشته باشد. مصرف زیاد زیتون سبب لاغری، بی خوابی و اختلالات تنفسی می شود.
    چگونه یك روغن زیتون با كیفیت خوب را انتخاب كنید؟
    روغن را استشمام كنید. بایستی بوی تند زیتون احساس شود یا بطور جزئی بوی سیب یا سبزی داشته باشد.
    رنگ روغن زیتون را در نظر نگیرید. چرا؟ زیرا رنگ به آسانی می تواند تقلبی باشد. هر نوع از زیتون رنگ مخصوص خودش را دارد، علاوه بر این اگر برگ های زیادی همراه زیتون باشد روغن زیتون سبز رنگی به دست خواهد آمد كه تولیدكنندگان به این عمل مبادرت می كنند.
    یك قاشق روغن را وارد دهان خود كنید و سپس هوا را از روی آن تنفس نمایید، بایستی مزه زیتون را داشته باشد یا ممكن است مزه هایی از قبیل مزه سیب، رازیانه یا یك گیاه علفی را احساس كنید كه ایده آل است. اگر در دهان خود مزه فلزی (بوی حلبی) را احساس كنید این روغن ممكن است نامرغوب یا فاسد باشد.
    روغن را در دهان خود چگونه احساس می كنید؟ در این آزمایش باید روغن طوری در دهان ریخته شود كه سقف دهان را نپوشاند. روغن زیتون خوب از طریق حركت در دهان تشخیص داده می شود. حركت یك روغن نامرغوب بر روی زبان به كندی احساس می شود.

    

نوشته شده در سه شنبه 22 آبان 1386 و ساعت 11:11 ق.ظ توسط : Chance
ویرایش شده در سه شنبه 22 آبان 1386 و ساعت 11:11 ق.ظ